Termijndeposito hoogste rente

Posted by admin on November 7th, 2011 — Posted in Algemeen, Depositorente, Spaardeposito, Depositosparen

Deposito sparen is sparen tegen een vaste periode. Dat levert een hogere rente op dan sparen zonder voorwaarden.

Interesse in depositosparen en benieuwd naar de spaarrente? Wij laten hier de termijndeposito met de hoogste rente zien. NIBC Direct biedt een spaardeposito met een looptijd van 5 jaar en een spaarrente van 4% rente per jaar. Bekijk de mogelijkheden van een rentecertificaat en vind de hoogste deposito rente!

Spaardeposito’s

Posted by admin on December 14th, 2010 — Posted in Algemeen, Depositorente, Looptijd, Spaardeposito, Depositosparen

Op dit moment bieden spaardeposito’s nog steeds de beste rente op sparen. Bijvoorbeeld een termijndeposito van NIBC levert u een deposito rente op van 4% per jaar. En dan hoeft u uw geld slechts 5 jaar vast te zetten. De precieze depositorente verschilt per bank en is afhankelijk van de looptijd van het gekozen product.

Met een lage rente spaarrekening, en er wordt ook niet voorzien dat de rente op de korte termijn gaat stijgen, is depositosparen een stuk slimmer. Maak hier een spaardeposito vergelijk en vind de spaardeposito met de hoogste rente!

Rentecertificaat

Posted by admin on November 23rd, 2010 — Posted in Algemeen, Rentecertificaat, Spaardeposito, Sparen zonder voorwaarden, Depositosparen, Spaartip

Wilt u uw spaargeld voor langere tijd vast zetten? Dat is verstandig; u ontvangt op een spaardeposito een hogere rente terwijl u bij een reguliere spaarrekening vaak toch jaren niet aan uw spaartegoed komt. Wel is het belangrijk om niet al uw spaargeld in een keer voor een langere periode vast te zetten. De kans is namelijk groot dat de rente op termijn weer gaat stijgen. Het is dan zonde als u al uw geld dan heeft vastgezet.

Wij adviseren om de helft van uw spaargeld op een spaarrekening zonder voorwaarden te plaatsen en de andere helft in een termijndeposito met een looptijd van 5 jaar. Vandaag de dag krijgt u dan een gemiddelde rente van 3,75%. U ontvangt bij regulier sparen namelijk 2,50% en voor uw deposito zo’n 4,00%. Het voordeel is dat u over enkele jaren kan beslissen om alsdan opnieuw een deposito af te sluiten tegen de dan geldende rente.

U kunt hier spaardeposito’s of rentecertificaten van alle banken vergelijken en zo het product met de hoogste rente vinden. NIBC scoort op dit moment als beste met een rente van 4% voor een vaste termijn van 5 jaar. Bekijk ons overzicht van hoogste deposito rentes hieronder.